עדיין נשארו לכם שאריות משבועות ? קחו פשטידת אטריות שאי אפשר להפסיק לאכול!

Rada Avraham
 
 
 

5 דקות עבודה ויש לכם פשטידת אטריות מטריפה

מתכון קל ופשוט חמש דקות עבודה
 
 
פשטידה קלה וטעימה
 
המרכיבים-
250 גר' אטריות או פסטה
4 ביצים
2 גבינה 9-5 % לבנה או קוטג'
100 גר' בולגרית
100 גר' צפתית
חופן גבינה צהובה
פלפל שחור מעט
ההכנה –
 
מרתיחים אטריות מסננים שוטפים מכניסים לקערה .
מערבבים עם ביצים וגבינות ופלפל שחור.
מעבירים לתבנית מלבנית קטנה.
להכניס לתנור 180 מעלות כ 40 דקות
ב ת א ב ו ן
– אפשר להוסיף בצל מטוגן – לא חובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *