חטיף שוקולד טחינה ופקאן
טעים טעים!!!!
אני הכנתי בתבנית אינגליש קייק קטנה ולכן יצא לי יחסית גבוה.
במקום סילאן שמתי חצי כף דבש
המרכיבים-
200 גר' שוקולד מריר -אפשר גם שוקולד ללא סוכר -שוקולד אחוזי קקאו גבוהים
כוס טחינה גולמית
2 כפות סילאן – לא חובה
חצי כוס פקאנים או כוס – אפשר אגוזי מלך
אופן הכנה –
מרפדים תבנית אינגליש בנייר אפייה
אפשר לקלות את האגוזים לא חייבים.
ממיסים את השוקולד ומוסיפים טחינה .
מערבבים טוב ומוסיפים סילאן ואגוזים.
מעבירים לתבנית .
מפזרים קצת אגוזים למעלה.
מכניסים למקפיא לחצי שעה שעה.
אחר כך חותכים לקוביות .
מאחסנים במקרר או במקפיא