סוד הסביצ'ה של המסעדות ב5 דק' עבודה

המרענן הרשמי של הקיץ – סביצ'ה של מסעדה ישראלית אצלכם בבית ב5 דק' עבודה. 

איזה דגים מומלצים לסביצ'ה בישראל ?

קודם כל הכי חשוב דג טרי ישירות מהדייג.

אמנון / מושט טרי – דג בריכה עדין מאוד שלא דורש טעמים חזקים מסביבו
אינטיאס / דג שולה – דג עם טעמים עדינים אך מודגשים שתמיד יתאים לכם לסביצ'ה
לברק – הבייבי בר-ים, דג עם טעמים מודגשים, כן דורש כבישה לטעמי, אבל יתאים כאן.
דניס – גם כאן – טעמים מודגשים של דג לבן, אבל ישראלי אסלי ויעשה עבודה נהדרת

מצרכים : 

עגבניית מגי
10 עגבניות שרי
2 מלפפונים
בצל סגול
בצל ירוק – 2 ענפים
פלפל צ'ילי ירוק / אדום חריפים ( לוודא שחריפים!! )
לימון שלם, עדיף ישירות מהעץ אם אפשר
שמן זית איכותי

אופן ההכנה – 

במעבד מזון / נינג'ה טוחנים את את העגבניה עם הפלפל צ'ילי + לימון + שמן זית וקורט מלח –

מסננים למיץ עגבניות חרפרף ולימוני ושמים בצד.

במעבד מזון / נינג'ה טוחנים מלפפון + בצל ירוק + לימון + שמן זית וקורט מלח –

מסננים למיץ מלפפונים בצל ירוק ושמים בצד

את שאר הירקות ( חצי בצל סגול, מלפפון, עגבניות שרי, בצל ירוק פלפל צ'ילי ) קוצצים מה שיותר דק.

לוקחים את הדג וקוצצים לקוביות קטנות ( חצי ס"מ )

מערבבים יחד עם הירקות הקצוצים ומסיפים לימון + שמן זית + מלח גס.

לוקחים צלחת יפה, שמן זית בנדיבות למטה, שמים מלמעלה את התערובת של הדג והירקות ואז מזלפים בזהירות את המיץ עגבניות והמיץ מלפפונים שעשינו קודם.

בשלב הזה ניתן גם לקצוץ קצת פטרוזיליה מעל.

סופר מרענן, טעים בטירוף והכי קל בעולם!

מנה ראשונה מושלמת לקיץ!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *