עוגיות שוקולד צ׳יפס ממכרות
מאת צביה אורן
המרכיבים –
2 כוסות קמח +4 כפות נוספות
200 גרם חמאה מומסת או 2/3 כוס שמן
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כוס שוקולד צ׳יפס 70 אחוז מריר
3/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס סוכר לבן
2 ביצים
קמצוץ מלח
ההכנה –
את כל המצרכים לשים מיקסר עם ווגיטרה עד לקבלת בצק אחיד.
מרפדים תבנית בניר אפיה
יוצרים כדורים קטנים,
יש לעשות רווחים כי הן מתפשטות
אפשר לערבב גם שוקולד לבן וגם חום
באפיה עד שהן מזהיבות
ומתקררות בחוץ.
אפשר במקום קמח רגיל אפשר קמח כוסמין
במקום חמאה שמן
אפייה על 170 מעלות כחצי שעה.
קריספיות וקשה להפסיק לאכול אותם.