סלט כרוב ופיצוחים מקורמלים – איזה סלט משגע לפתוח את השבוע

סלט כרוב ופיצוחים
מקורמלים 💥 איזה סלא משגע 
נפלא מיוחד וממש עשיר לאירוח !!!!
אתם חייבים לנסות ולהכין
תודה לאסתי המוכשרת על שיתוף המתכון
המצרכים בכוס חד.פעמי
לשתיה חמה
המתכון מאת – אסתי  
המרכיבים-
לפיצוחים – 
1 כוס קורנפלקס
רבע כוס שומשום
חצי כוס גרעיני חמנייה
חצי כוס גרעיני דלעת
חצי כוס שקדים חתוכים לגפרורים
חופן אגוזי מלך חצויים
שליש כוס דבש
1 כף וחצי שמן קנולה
המרכיבים לסלט – 
1 גזר חתוך לרצועות דקות
4 כוסות רצועות כרוב לבן
1 כוס רצועות כרוב סגול
כף כוסברה
כף פטרוזיליה
כף חמוציות
רוטב לסלט:
כפית חומץ/מיץ לימון
כפית סוכר
קמצוץ מלח
רבע כפית שמן
ההכנה-
מחממים את הדבש והשמן בסיר עד שהדבש חם (אין צורך להרתיח)
בינתיים מערבבים בקערה קורנפלקס, גרעיני דלעת, גרעיני חמנייה שקדים אגוזים ושומשום
מוסיפים את הדבש והשמן החם לתערובת ומערבבים היטב היטב עד שהכל מצופה היטב .
מעבירים לתבנית תנור עם נייר אפייה משומן מעט בספריי שמן, ומשטחים לשכבה כמה שיותר אחידה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 13 דקות או עד שהכל זהוב ויפה.
מקררים לגמרי ורק אז מפרידים את הקורנפלקס בין האצבעות ושומרים בצנצנת סגורה מחוץ למקרר כתוספת לסלט .
מרכיבים לסלט –
1 גזר חתוך לרצועות דקות
4 כוסות רצועות כרוב לבן
1 כוס רצועות כרוב סגול
כף כוסברה
כף פטרוזיליה
כף חמוציות
רוטב לסלט:
כפית חומץ/מיץ לימון
כפית סוכר
קמצוץ מלח
רבע כפית שמן
שמים את מרכיבי הרוטב בקופסה קטנה ומערבבים היטב ושומרים עד ההגשה !
הרכבה והגשה :
בסמוך להגשה מערבבים את הירקות והחמוציות יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב .
מעל הסלט מפזרים מעט מהפיצוחים והקרונפלקס המקורמלים שהכנו מראש ומגישים .
תתכוננו להתמכרות 😋
באהבה אסתי ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *