סינרול קינמון – עם פטנט לחיתוך מדוייק ומושלם

ליטל כהן

 

סינרול קינמון רך כל כך!!! עם פטנט לחיתוך באמצעות חוט דנטלי לחיתוך מושלם במיוחד!( כן כן..לא טעות) בתוך דק' ספורות חוסל קליל🙃
כל מילה באמת מיותרת! מתכון מושלם!

מאת – ליטל כהן

המרכיבים-

לבצק:
קילו קמח
17 גר שמרים יבשים
200 גר סוכר
1 כף סוכר וניל
500 מל' חלב
4 ביצים
200 גר חמאה רכה מאוד
כפית מלח.

מילוי

חמאה

קינמון

סוכר חום

ההכנה –
לערבב במיקסר את כל חומרי הבצק,לישה איטית עד שהבצק גמיש רך מאוד וזה בסדר! כך זה צריך להיות! בצק רך מניב תוצאות מושלמות.
להתפיח עד שמכפיל את נפחו ,גם התפחת לילה שלם במקרר יהיה מושלם בבצק הזה.
לחלק בצק לשניים,לרדד כל חלק לעלה,למרוח 80 גר חמאה רכה על כל עלה ומעליו סוכר חום דביק מעורב עם קינמון.
לרדד לגליל ולחתוך את הבצק באמצעות חוט דנטלי! כן כן!! זה יוצר עיגולים מושלמים והמילוי לא בורח החוצה.
לסדר בתבנית,עגולה,מרובעת,אינגליש קייק מה שיש לכן. לתת התפחה חצי שעה
לאפות 190 מע' בערך 20 דק.
בהצלחה💗

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *