פרגיות מקורמלות זה מהיר וקל – הסיר שלי לשבת

 

אסתי
פרגיות מקורמלות
מתכון של אסתי
את המתכון הזה אני הולכת להכין בשבת
המרכיבים-
8 חתיכות פרגיות נקיות
2 בצלים חתוכים לרצועות
1 פלפל מתוק חתוך לרצועות
1כפית רכז רימונים או דבש
פלפל שחור גרוס
מלח
כורכום
פפריקה
אופן ההכנה :
למרינדה :
בקערה עמוקה
2 כפות שמן
מעט מלח
פלפל שחור גרוס
רכז רימונים
חצי כפית פפריקה
רבע כפית כורכום
ההכנה –
מערבבים היטב את חומרי המרינדה.
מכניסים את הפרגיות לקערת המרינדה, עוטפים היטב את כל הפרגיות במרינדה ומכניסים לקירור לחצי שעה
או כמה שעות .
בסיר שטוח מזהיבים את הבצל היטב ומוסיפים רצועות גמבה .לאחר הזהבה מוציאים לכלי אחר ומניחים בצד .
באותו סיר שהזהבנו את הבצל מניחים את הפרגיות במרינדה וצורבים עד הזהבה על אש גבוהה משני הצדדים .
לאחר שהזהבנו וצרבנו היטב את הפרגיות מוסיפים את הבצל והגמבה שהזהבנו ומערבבים היטב טועמים אם חסר מלח .
בתאבון אסתי 😋

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *