מאת – גולדה סעדון
כבדים של עוף צלויים ממש כמו מנה של מסעדה
המרכיבים –
חצי קילו כבד עוף
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
פטריות פרוסות
גמבה אדומה רצועות
כורכום
פלפל שחור
מעט כמון
פלפל חריף
כוסברה
ההכנה –
לצלות את הכבדים מעל אש גלויה משני הצדדים .
במחבת גדולה, את הבצלים לטגן עם שמן עד להזהבה,להוסיף
פטריות חתוכות,וגמבה אדומה חתוכה לרצועות לאדות יחד,להוסיף תבלינים.
לאדות יחד עוד מספר דקות,
להוסיף את הכבדים שניצלו לבשל יחד עוד 20 דקות לקצוץ פלפל חריף וכוסברה מעל אם אוהבים כמובן.
אם חסר נוזל אפשר להוסיף מעט מים.
בהצלחה❤️