חיתוכיות קוקוס נוסטלגיות מבית אמא
עוגת חיתוכיות שכבות שאפיתי אתמול פריך למטה שוקולד אגוזים באמצע ומרנג קוקוס שכבה עליונה
אפשר ריבה במקום שוקולד
מאת נעמי חדד
המרכיבים –
בצק פריך –
4 חלמונים
100 גרם חמאה רכה
2 כפות סוכר
2 כוסות קמח רגיל
למרנג –
4 חלבונים
חצי כוס סוכר
100 גר – כוס קוקוס
ריבה / שוקולד
אגוזים קצוצים
ההכנה –
את הבצק לעבד לבצק חלק.
לשטח בתבנית בינונית ,לאפות חצי אפייה בערך 15 דקות חום בנוני 170 מעלות.
להוציא מהתנור למרוח ריבה/שוקולד/ ריבת חלב או כל ממרח אחר.
מעל לפזר אגוזים, לא חובה.
החלק העליון:
מקציפים את ארבעת החלבונים עם חצי כוס סוכר ולהוסיף ידני 100 גרם קוקוס כדי לא לשבור את הקצף למרוח את המרנג על הממרח שבחרתם להכניס לתנור בחום בינוני 170במשך חצי שעה.
לבדוק כל פעם אם הקצף בצבע עינברי זהוב אז מוכן
בהצלחה
2 תגובות
תודה על מתכון נפלא.
חשוב לציין את גודל התבנית…
מה גודל התבנית בבקשה