עוגת השוקולד הטובה ביותר

Adina Batash

עוגת שוקולד הטובה ביותר

הנכדים משתגעים עליה – במיוחד לחופש הגדול
אין סבתא שלא מכינה
מאת עדינה בטש
תבנית סיר פלא 26
המרכיבים- 
5 ביצים (גודל לארג׳)
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
כפית סודה לשתייה
קורט מלח
חצי כוס שוקולית
1 כף גדושה קקאו
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח מנופה
(הכל בכוס חד פעמי חם)
ההכנה-
להקציף את הביצים להוסיף בהדרגה את הסוכר במשך 7 דקות לקצף תפוח ובהיר
להוסיף את השמן ואת המיץ בהדרגה.
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את השוקולית והקקאו
סוכר וניל, קורט מלח, והסודה לשתייה
להוסיף את ה קמח בהדרגה לא לערבב יותר מידי
עד שמתקבלת בלילה חלקה להעביר לתבנית משומנת
אפייה בחום 180 מעלות ( לחמם מראש)
כ 45 דקות לבדוק עם קיסם.
לציפוי
חצי מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
1 כף דבש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *