דג נסיכת הנילוס מטוגן בטמפורה מתובלת זה וואו !
מאת איטל איטלי
המרכיבים-
פילה דג נסיכה -עדיף בוואקום
לימון ומחל
כוס קמח
2 ביצים
כוס מים
מלח
פלפל שחור
רבע כפית כורכום
פטרוזיליה קצוצה
מעט שום גבישי
ההכנה –
מפשירים את הדג ומשרים חצי שעה עם לימון ומלח שוטפים ומייבשים .
מקמחים את הדג בקמח ומניחים בצד.
בקערה שמים כוס קמח 2 ביצים כוס מים מלח פלפל שחור מעט כורכום פטרוזליה קצוצה ומערבבים לבלילה.
כמו טחינה אם חסר נוזלים להוסיף מעט מי ברז.
לוקחים את הדג טובלים בתערובת ומכניסים את הדג לטיגון עד שמזהיב משני הצדדים