מתכון לעוגת רולדה וניל קלה וטעימה לימים לוהטים

אילנה לוי

מתכון לעוגת רולדה וניל קלה וטעימה לימים לוהטים

המתכון לעוגת רולדה – אילנה לוי💚
המרכיבים-
4 ביצים
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
רבע  כוס שמן
כוס קמח תופח
כפית אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
קרם-
שמנת מתוקה אריזה 250 גר'
1/2 כוס חלב
חבילה אינסטנט פודינג וניל
ההכנה –
רולדה: להקציף 4 ביצים שלמות בטמפרטורת החדר, להוסיף בהדרגה סוכר ו – 2 סוכר וניל.
להקציף כ-8 דקות. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף  שמן בזילוף דק,  כוס קמח מנופה, כפית אבקת אפיה ו-וניל.
לערבב רק עד איחוד החומרים.
לשפוך את התערובת על נייר אפיה משומן בתבנית התנור,
ליישר ולאפות בחום 170 מעלות כ-10 – 13 דקות. לא לייבש.
להוציא, לקרר 3 דקות ואז לגלגל לגליל עם נייר האפיה. לקרר לחלוטין.
בנתיים נכין את קרם המילוי:
נקציף שמנת מתוקה עם  חלב,  אינסטנט פודינג וניל.
להקציף לקצפת יציבה.
לפתוח את הרולדה למרוח חצי מהקצפת ולגלגל שוב לרולדה. למרוח מעל את הקצפת שנותרה,
להחליק מכל הצדדים ולקשט איך שרוצים.
בהצלחה – אילנה לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *