עוגיות ביסקוטי – מתכון מנצח

Anat Keren
עוגיות ביסקוטי
מזהירה מראש! זה מתכון מנצח 💥
שאני מכינה קבוע כל שבועיים. הבצק מאוד דביק ולא הכי נוח אבל זה 10 דק עבודה ואז רק זמני אפייה ארוכים.
מאת – ענת קרן
המרכיבים-
2.5 כוסות קמח מנופה
1 כפית א.אפייה
חצי כפית א.סודה לשתייה
חצי כפית מלח
3 ביצים
1 כוס סוכר לבן
2 שקיות סוכר וניל
3 כפות מיץ תפוזים
1 כוס שקדים
,1 כוס פקאן,
1 כוס אגוזי מלך,
חצי כוס חמוציות
ההכנה –
לחמם תנור 170 מעלות עליון תחתון באמצע התנור.
בקערה 1 לטרוף ביצים עם סוכר , סוכר וניל, מיץ תפוזים
בקערה 2 לשים את כל האגוזים והחמוציות
בקערה 3 לשים את כל היבשים:קמח, א.אפייה, א.סודה לשתייה ומלח.
להוסיף את תערובת הביצים והסוכר
לערבב עם היד
להוסיף את האגוזים
לערבב עם היד
התערובת שמתקבלת דביקה אבל זה יוצא מושלם!
חצי מהכמות להניח על התבנית בצד אחד
לשטח עם ידיים רטובות לכיכר גדולה.
כל הזמן להרטיב ידיים
בצד השני של התבנית את חצי הכמות השנייה.
אפייה 30 דקות בערך
להוציא ואחרי כ 2 דק לפרוס לפרוסות בעדינות להרים בזהירות ולהניח על תבנית חדשה.
להכניס שוב לאפייה לצורך ייבוש 150 מעלות בערך 40-45 דק
יוצאים לי 2 מגשים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *