סלט חציל בתחמיץ של פעם
אריאלה גולדמן
המצרכים –
חציל 1-2
פטרוזיליה
3 שיני שום
פלפל ירוק חריף
3 כפות חומץ
מלח פלפל שחור
ההכנה –
פורסת חציל לעיגולים בעובי בינוני, ממליחה מעט.
סופגת עם נייר סופג
ומטגנת עד הזהבה יפה משני הצדדים
הכנת התחמיץ-
במעבד קוצצת קיצוץ דק חופן נדיב של פטרוזיליה + 3 שיני שום שלמות+ 1 פלפל ירוק טרי חריף
מתבלת ב 3 כפות חומץ + 1 כפית סוכר+ מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
בקערה מסדרת שכבת חציל ומוזגת מעל מעט מהתחמיץ,כך שוב שיכבת חצילים ומעל תחמיץ
מאחסנת בקופסה אטומה במקרר