סופריטו עוף קייצי

איריס בן אברהם

איריס בן אברהם

 

המצרכים

כ – קילו כרעיים

3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

3 בצלים

מלח

פלפל שחור

כורכום

מעט מרק עוף

ההכנה

נטגן את קוביות תפוחי האדמה במחבת ונוציא הצידה.

באותו הסיר נטגן את הבצלים להזהבה.

נוציא ונוסיף את חלקי העוף נטגן ונוסיף תבלינים ,בצל מטוגן ותפוחי אדמה .

נוסיף כ כוס וחצי מים ,כף סילאן ונסגור את הסיר .

נבשל שעה.

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *