הכי טעים ♡
בורגול ❤
מאת אריאלה גולדמן
המרכיבים –
כוס בורגול גס
בצל
2 שיני שום
2 עגבניות
פפריקה
פלפל שחור
מלח
ההכנה –
את הבורגול שוטפים ומסננים בלבד. בורגול שעובר תהליך בישול אין צורך בהשרייה .
משרים בורגול רק כשרוצים להשתמש בו כמו שהוא ולהוסיף אותו לסלט למשל
לטגן בצל עד הזהבה
להוסיף 2 שיני שום כתושות , 2 עגבניות גדולות מגוררות על פומפיה, כף רסק עגבניות ולטגן כמה דקות.
לתבל בחצי כף פפריקה,חצי כפית פלפל שחור גרוס, כפית מלח
להוסיף כוס בורגול גס עם 2 כוסות מים. להביא לרתיחה,להנמיך להבה ולבשל כ 15-20 דקות.
להסיר מהאש ולהשאיר מכוסה עוד 15 דקות ואז לערבב עם מזלג וליזלול עם סלט קצוץ