רול ביסקוויטים ושוקולד מתכון מנצח

תמי בר ישי

רולדת ביסקוויטים ושוקולד

מתכון מנצח לשבת

המרכיבים-

פתי בר 400 גרם מרוסקים

100 גרם שוקולד מריר

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס מים

3 כפות קקאו

100 גרם חמאה/נוטרינה/מחמאה

ההכנה –

לרסק ביסקוויטים.

לבשל בסיר את כל המרכיבים עד שהסוכר נמס והכל הופך לקרם

לקרר קצת

ולשפוך על הביסקוויטים.

להניח על השיש ניילון נצמד, להניח כמות מהתערבות, לגלגל, ולהכניס למקפיא, אחרי שעתיים, להוציא, לגלגל בקוקוס.

לחלבי, להחליף מים בחלב, מחמאה בחמאה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *