עוגת קוקוס שוקולד וקצפת

 

רונית פרץ

עוגת קוקוס ושוקולד/פרווה רונית פרץ

המרכיבים-

 

5 ביצים מופרדות

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

3/4 כוס שמנת  קצפת או צמחית או מיץ

כוס ורבע קמח תופח

100 גרם שוקולד מריר מגורד גס

חצי כוס קוקוס

ההכנה

מקציפים חלבונים וסוכר במיקסר לקצף יציב

מערבבים היטב חלמונים שמן וקצפת בקערה נוספת

מוסיפים שוקולד קוקוס וקמח ומערבבים לבלילה אחידה

מוסיפים את הקצף לקערת החלמונים בתנועות קיפול.

משמנים תבנית 24 ואופים בחום 160 מעלות כ 25 דקות

מקררים טוב .

מקציפים לקרם –

מה שנותר מהקצפת פלוס 250 מ"ל נוספים

חצי אינסטנט פודינג וניל

וחצי כוס חלב או  מים

מצפים את העוגה שהתקררה

לקישוט

50 גרם שוקולד מגורד

בהצלחה רונית פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *