עוגת 3 שכבות / סיון צרור
המרכיבים–
שכבה בצק –
150 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה או מחמאה
חצי כוס סוכר חום
רבע כוס סוכר לבן
3 ביצים
חצי כוס קמח תופח /לפסח
כפית אבקת נס קפה
להמיס במיקרו.
חצי כוס שוקולד צ'יפס
ההכנה –
במיקרו להמיס שוקולד עם חמאה .
להוסיף
1/2 כוס סוכר חום כהה או בהיר
1/4 כוס סוכר לבן
ו3 ביצים. לערבב היטב.
להוסיף חצי כוס קמח תופח או כשר לפסח. מי שאוהב טעם קפה אפשר להוסיף כפית אבקת נס קפה.
לצקת ל 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית 26 עגולה משומנת. לפזר מעל חצי כוס שוקולד צ'יפס.
לאפות בחום 160 טורבו 20 דקות. לצנן היטב.
להקציף –
1 שמנת מתוקה ( או צימחית)
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב ( או חלב סויה)
למרוח על כל עוגה חצי מהקרם.
בשלב הזה אפשר לקרר או להקפיא. לא חובה.
ציפוי
100 גרם שוקולד מריר
חצי מיכל שמנת מתוקה ( או צימחית)
לחמם יחד. לערבב היטב, ולצקת חצי מעל כל עוגה.