בשבת האחרונה הכנתי את הסלט התמים למראה הזה, אבל הוא שוס!
לקחתי את המתכון משף של מלון בים המלח.
טעים בצורה פלילית…
מתכון מאת – שני רזיאל
המצרכים –
חסה אייסברג חתוכה לרצועות דקות
בצל יבש קצוץ
חבילה נבטים סיניים
סלסלה פטריות טריות פרוסות
מלפפון ירוק חתוך לחצאי ירח.
חופן פיצוחים -סוגי אגוזים ,בוטנים קלויים
חופן חמוציות
לרוטב ויניגרט-
2 כפות חרדל חלק
2 כפות חרדל דיג'ון גרגירים
כף דבש
כפית שום כתוש
חצי כוס לימון סחוט
חצי כוס שמן זית
מלח
פלפל גרוס טרי
ההכנה –
לתוך צנצנת להכניס את חומרי הרוטב ולשקשק טוב טוב ליצירת תערובת הומוגנית.
לפתוח ולטעום תיבול.
לסדר את כל המרכיבים בקערה ולשפוך את הרוטב .
לערבב ולהגיש .
חופן פיצוחים מעל הכל .בתאבון .