המתכון לשווארמה הכי טעים שיש
קל ומהיר
הכינה נעמה מרציאנו
המרכיבים-
מגש פרגיות עוף טרי ונקי
2 כפות קורנפלור
תבלינים
כף תבלין שווארמה
כפית פפריקה
כפית פלפל שחור גרוס
כפית בהרט
מעט מלח
רבע כוס שמן זית
אופציה – חתיכות שומן כבש
בצל מטוגן מעל
אופן ההכנה –
נחמם תנור 200 מעלות
נערבב את הסטיקים של הפרגיות עם התבלינים.
נשים בתבנית אינגליש גדולה (מומלץ על נייר אפייה )
נשים את החתיכות אחד על השני .
אם יש שומן כבש תפזרו כמה חתיכות פנימה.
נכניס לתנור לאפייה של 45 דקות.
נוציא נהפוך על משטח עץ ונפרוס דק דק
נגיש עם כל התוספות
שווארמה מעלפת