עוגת שכבות נס קפה ושוקולד
כוס מדידה חד פעמית חמה
מתאים לתבנית בנונית 20/30
מאת נועם זיגדון
המרכיבים-
לבצק:
½-2 כוסות קמח
½ כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 ביצה L
כפית תמצית וניל
לשכבת הנס קפה:
½ כוס סוכר
½ כוס שמן
3/4 כוס קמח
2 ביצים L
כוס שוקולד צ׳יפס
כפית תמצית וניל
3 כפות נס קפה
ההכנה –
הבצק –
לערבב היטב ולשטח בתבנית בנונית
(הבצק מעט מתפורר תהדקו טוב טוב )
שכבת קפה שוקולד – לערבב הכל ולשטח מעל הבצק
לאפות בתנור שחומם מראש למשך 180° 25 דקות
לציפוי:
להמיס 100 גר׳ שוקולד מריר/חלב
עם 2 כפות שמן
למרוח מעל העוגה
לקישוט :
אגוזים /בוטנים קצוצים
באהבה נועם זיגדון
תגובה אחת
בלי אבקת אפייה