ספגטי ברוטב עגבניות בסיר אחד / אריאלה
כמה פשוט ככה טעים
המרכיבים-
חצי חבילה ספגטי 250 גר'
שמן
מלח
כורכום
בצל
פלפל חריף
5 שיני שום
קופסה רסק עגבניות קטנה
כף סילאן
פלפל שחור
פפריקה
ההכנה –
הספגטי ללא בישול מקדים .הוא מתבשל ברוטב עצמו
לחמם 5 כפות שמן עם חצי כפית כורכום ולהזהיב בצל פרוס דק ,חצוי
להוסיף פלפל אדום חריף, יבש שלם ו 5 שיני שום שלמות. לטגן קלות.
להוסיף קופסת רסק עגבניות קטנה,כף סילאן, חצי כף מלח,חצי כפית פלפל שחור גרוס,כף פפריקה. לטגן כמה שניות ולהוסיף פנימה חבילת ספגטי קטנה 250 גר .
למלא מים רק עד כיסוי הספגטי ,
להביא לרתיחה ,להנמיך ללהבה בינונית ולכסות את הסיר .
לבשל עד שהספגטי רכים.
לערבב עם מזלג