עוגיות השושנים הכי מוצלחות

אורנה כץ

המתכון והוראות הכנה של דפנה ממן בר

עוגיות שושנים המוצלחות ביותר

המרכיבים –

בצק

4 חלמונים

חמאה או מחמאה 200 גר

כוס חלב

560 גר קמח (4 כוסות )

3 כפות שטוחות סוכר

קצף –

4 חלבונים

1 וחצי כוסות סוכר

אינסטנט פודינג וניל

ההכנה –

לעבד את המרכיבים של הבצק.

לשים בקירור חצי שעה.

להקציף חלבונים עם סוכר ולקפל את האינסטנט פודינג פנימה.

לחלק ל 4 את הבצק .

לרדד למלבן

למרוח רבע מהקצף

לחתוך לרצועות ואז לגלגל רצועה ,רצועה לשושנה.

לשים עם גבי נייר אפייה.

אפיה 180  מעלות כחצי שעה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *