רולדת גבינה שקשה לעמוד בפניה

מירב בדיט טליאז

 

המתכון מאת – מירב בדיט טליאז

מסוג הדברים…. ששווה לחכות בשבילם עד הבוקר עם הנס….. חבל שאי אפשר להעביר את הטעם!
רולדת גבינה הכי טעימה!
את העוגה אני תמיד מכינה יום קודם ואופה יום אחרי.
מפשירה במקרר בצק שמרים עלים מוכן של מעדנות.
מכינה מילוי-
המרכיבים-
חצי קילו גבינה לבנה או גבינה  טוב טעם
1 חלמון
חצי כוס סוכר
כף וחצי אינסטנט וניל
ההכנה –
מילוי –
מערבבת הכל יחד
פותחת את הבצק מחלקת ל- 2
כל חלק חותכים כמו בתמונה
בקצוות חותכת פסים לסגירה במרכז מוסיפה את המילוי וסוגרת.
מעבירה לנייר אפייה.
מתפיחה חצי שעה עם מגבת דקה מעל.
מברישה חלמון.
מכניסה לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמזהיב יפה חשוב שתהיה לזה אפייה טובה גם מבפנים.
מקררת מעט ובוזקת אבקת אבקת סוכר.

מתכון לבצק שמרים שאפשר להכין במקום הקנוי 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *