לא תפסיקו לנשנש
בלינה שושנה
המרכיבים-
תפוחי אדמה קטנים כ- 20 יחידות
צרור או יבש רוזמרין או טימין
2-3 כפיות תבלין טוסקנה
אם אין תערבבו פפריקה עם שום גבישי
5 שיני שום שלמות
כפית צ'ילי גרוס
פלפל שחור גס
מלח גס
כ- 5 כפות שמן זית
חצי כוס מים
ההכנה –
להדליק את התנור על 180 מעלות
לשטוף את התפוחי אדמה טוב טוב הם נכנסים לתנור עם הקליפה .
לשים את התפוחי אדמה בקערה גדולה
מעל רוזמרין ,תבלין טוסקנה ,
5 שיני שום קלופות שלמות ,כפית ציילי חריף גרוס , פלפל שחור גס , ומלח גס לשים לפי טעם .
5 כפות שמן זית , חצי כוס מים חמימים לערבב הכל טוב טוב .
בתבנית עם נייר אפיה לפזר הכל בתבנית את הרוטב שנישאר לשפוך מעל .
להכניס לתנור למשך 40 דקות.
או עד שהתפוחי אדמה מקבלים צבע שזוףףף …!
וקריספיות מטורפת