פרגיות עסיסיות במחבת פסים !
המתכון של אסתי
המרכיבים –
קילו פרגיות/ חזה עוף פרוס
לתיבול:
4 כפות שמן זית
רבע כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור גרוס
רבע כפית כורכום
חצי כפית פפריקה
רבע כפית שום גבישי
מעט צ'ילי גרוס חריף(בחירה)
חופן פטרוזיליה קצוצה
כף רכז רימונים או צ'ילי מתוק/טריאקי
ההכנה –
לערבב את כל התיבול ולהכניס לתוך קערת התיבול את פרגיות/חזה העוף לשים חצי שעה או יותר במקרר.
לצרוב על אש גבוהה עד להשחמה משני הצדדים במחבת פסים,פלנצ'ה, או במנגל גז (הכי טעים במנגל גז)
יוצא נדיר
קל וטעים
אסתי 😋