המנה של שבת – יוצא חלום !

ליאת קאדר
יצא חלוםםםם טעיםם טעיםם
שוקי עוף ותפוא ובטטות ודלורית(כן, דלורית, יאמאמיה יצא) ובצלים בתנור
מעדן מלכים
המנה המסורתית בערב שבת
עוף צלוי בתנור עם
תפוא בטטות ודלורית
המתכון מאת – ליאת קאדר
המרכיבים –
5-7 תפוא חתוכים קוביות
דלורית חתוכה קוביות
3 בצלים חתוכים קוביות
שן שום קצוצה
2בטטות חתוכות קוביות
6-8 שוקי עוף
תבלינים : מלח
פלפל מקאלף או שחור
שמן,
פפריקה מתוקה
כורכום
 פטרוזיליה יבשה
2 כפות דבש
2 כוסות מים
לערבב הכל היטב
ההכנה –
לערבב את כל המרכיבים יחד עם כל התבלינים בקערה כולל העוף.
לסדר את כל המרכיבים על מגש עם נייר אפיה
לפזר שומשום לבן ושחור על השוקיים ולכסות בנייר אפיה
ולהכניס לתנור שחומם מראש טורבו אפיה 200 מעלות עד שמוכן
בערך שעה שעה ורבע .
ולהתענג ממנה חלומית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *