הקציצות שלא ישאירו אף אחד אדיש

Hila Shabat
מכירות את התחושה של קציצות נימוחות בפה?
כאלו שנחתכות בקלות ,ברוטב פיקנטי מעגבניות טריות🍅
הן באות בטוב עם אורז,
עם מקרוני
עם פירה,
ואפילו בלחמניה🥖
בקיצור,
את הקציצות האלו לא תפסיקו להכין,בהתחייבות!
מתכון לקציצות בשר
משתפת מתכון מעולה – הילה שבת 
המרכיבים-
לעיסת הקציצות:
חצי קילו בשר טחון
צרור כוסברה
2 תפוחי אדמה בינוניים מגורדים בפומפייה
בצל בינוני קצוץ
ביצה
כוס חד פעמי של פירורי שניצל
כפית ראס אל חנות
מלח
פלפל שחור
לרוטב:
3 עגבניות
3 שיני שום
בצל בינוני
קופסא קטנה של רסק עגבניות
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
כפית כמון
כף אבקת מרק
חצי כף מלח
כפית סוכר
2 כוסות מים חמים
צרור כוסברה קצוץ דק
ההכנה –
1 .מטגנים את הבצל
2.מערבבים את כל המצרכים יחד לעיסה אחידה
3.מגלגלים לכדורים בינוניים
לרוטב:
3 עגבניות
3 שיני שום
בצל בינוני
קופסא קטנה של רסק עגבניות
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
כפית כמון
כף אבקת מרק
חצי כף מלח
כפית סוכר
2 כוסות מים חמים
צרור כוסברה קצוץ דק
אופן הכנת הרוטב:
1 .מגרדים בפומפייה את העגבניות
2כותשים 3 שיני שום לקערת העגבניות המרוסקות
3מטגנים את הבצל עד להזהבה
4.מוסיפים את העגבניות לסיר ומבשלים על אש נמוכה עד להצטמצמות הנוזלים
5מוסיפים קופסא קטנה של רסק עגבניות,את התבלינים ,סוכר והמים ומביאים לרתיחה
⁃ לאחר שהרוטב רותח ,מניחים את הקציצות ומפזרים כוסברה מלמעלה
נותנים לסיר בישול של כחצי שעה על אש בינונית
בתאבון:)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *