בצק פריך מעולה
המתכון של שפרה אזולאי
המרכיבים-
לבצק –
400 גר' קמח
3 כפות אבקת סוכר
1 סוכר וניל
כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
200 גר' חמאה או מחמאה
חצי כוס מיץ תפוזים
קמצוץ מלח
מלית –
ממרח תמרים
להוסיף קינמון וקורט ציפורן
אגוזים
ההכנה –
לערבב את כל המרכיבים לבצק אחיד .
לתת לבצק לנוח 30 דקות במקרר
לחלק ל-3
לקמח טוב נייר אפייה לרדד כל חלק למלבן .
למרוח מהממרח ולפזר אגוזים .
לגלגל לרולדה ולחתוך לפרוסות .
אפייה 180 מעלות 20-25 דקות.