מגולגלות מבצק משגע וממש נוח לרידוד

שפרה אזולאי

בצק פריך מעולה

המתכון של שפרה אזולאי

 

המרכיבים-

לבצק –

400 גר' קמח

3 כפות אבקת סוכר

1 סוכר וניל

כף גדושה אינסטנט פודינג וניל

200 גר' חמאה או מחמאה

חצי כוס מיץ תפוזים

קמצוץ מלח

מלית –

ממרח תמרים

להוסיף קינמון  וקורט ציפורן

אגוזים

ההכנה –

לערבב את כל המרכיבים לבצק אחיד .

לתת לבצק לנוח 30 דקות במקרר

לחלק ל-3

לקמח טוב  נייר אפייה לרדד כל חלק  למלבן .

למרוח מהממרח ולפזר אגוזים .

לגלגל לרולדה ולחתוך לפרוסות .

אפייה 180 מעלות 20-25 דקות.

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *