עוגיות מלוחות – המתכון
תמי מורד
המרכיבים-
* הכל בכוס חד פעמי אוניברסלית
7 כוסות קמח לבן מנופה
כף גדושה של מלח
2 שקיות אבקת אפיה
200 גרם מחמאה/נטורינה מומסת
כוס שמן
כוס וחצי מים חמימים בהדרגה
ההכנה –
שמים את כל החומרים למעט המים בקערת המיקסר ולשים עד לקבלת בצק רך וגמיש , את המים מוסיפים בסוף בהדרגה, שמים בניילון ומניחים בצד לחצי שעה למנוחה.
יוצרים עיגולים תובלים בקערית על ביצה ומעבירים לקערית עם שומשום קלוי ותובלים את העוגיה בשומשום משני הצדדים.
מניחים את העוגיות על נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו ( אפיה תחתונה ואחר כך מעלים לשלב השלישי) ועד שהעוגיות משחימים.
לשמור בקופסא אטומה.
בהצלחה…
2 תגובות
ביום הראשון היהריך וטעים ולמחרת איבד מהקראנציות.מדוע?
צריך לאחסן בקופסה אטומה וגם אם מאבד קראנציות תכניסי לתנור לכמה דקות