עוגת תפוחים ותמרים
טעימה ומיוחדת ללא צורך במיקסר
המתכון של אסתי
המרכיבים-
3 ביצים L
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 תפוחים גדולים ירוקים לחתוך לקוביות קטנות
1 כף קינמון
1 אבקת אפיה
1 וחצי כוסות קמח כוס 200 מ"ל
1/2 כוס אגוזי מלך טחונים
4 תמרים (מג'הול) חתוכים לקוביות
ההכנה –
לערבב יחד בקערה אחת –בלי הקצפה!!! את כל המצרכים לפי הסדר.
לשמן תבנית בינונית או 26 עגולה ולצקת את העיסה לתבנית
ניתן לפזר מעל הבלילה מעט אגוזים קצוצים
ולאפות 180 מעלות 40 דקות בערך.
אפשר ב 2 תבניות 'אינגלשקייק
או תבנית בינונית רגילה
כשמוציאים מהתנור לשפוך מעט סילאן על העוגה או אבקת סוכר
המתכון באדיבות שרה יוסף
עם מעט שינויים
באהבה אסתי