מתכון לטבחה – תבשיל לוביה עם עוף

שושי לוי

המתכון לטבחה של אמא

עום עוף ושעועית לבנה

המרכיבים

חחקי עוף כרעיים חצויות 3,4

בצל גדול קצוץ

3 שיני שום כתושות

2 עגבניות חתוכות דק

2 סלרי עלים פרוס

גזר חתוך גס

תפוחי אדמה 2,3 פרוסות עבות

2 כוסות שעועית לבנה מבושלת

2 כפות גדושות רסק עגבניות

חצי כפית כמון

חצי כפית כורכום

מלח

פלפל שחור

אופן הכנה

נטגן בצל להשחמה נוסיף חלקי העוף ונטגן היטב .

נוסיף שום,סלרי נערבב ונוסיף עגבניות.

נוסיף תבלינים רסק נסדר תפוחי אדמה וגזר ונוסיף מים .

נבשל כשעה ורבע עד צימצום הנוזלים

והעוף רך.

בתאבון

עם קוסקוס זה מושלם

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *