פטה כבד עוף עם מרכיב שמשדרג לטעם מופלא

סיגלית עמגר

פטה כבד עוף לחג אבל עם שידרוג מעלף

 

מאת סיגלית עמגר

 

המרכיבים-

חצי קילו כבד עוף טרי

3 בצלים

2 חצילים מקולפים וחתוכים לקוביות

ההכנה –

מכשירים את הכבדים מעל אש גלוייה.

עד שהם צלויים טוב.

מטגנים בצלים להשחמה .

את החצילים מטגנים בשמן עמוק להזהבה.

טוחנים את הכבד עם הבצל המושחם והחצילים .

מתבלים

במלח ,פלפל שחור ומעט כמןן

בתאבון

חג שמח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *