עוגיות פיסטוק מושלגות – ללא גלוטן בטעם מושלם !

צביה אורן
עוגיות פיסטוק ושקדים
בטעם המושלם
מאת צביה אורן
המרכיבים-
150 גרם שקדים טחונים מולבנים או קמח שקדים
150 גרם פיסטוק טחון דק
1/2 כוס סוכר
2 חלבונים
כפית תמצית וניל
קורט מלח
לציפוי –
סוכר
אבקת סוכר
ההכנה –
מערבבים ביחד בקערה את השקדים הטחונים והפיסטוקים הטחונים
טורפים בנפרד את החלבונים עם קורט מלח.( במטרפה ),עד שמתקבלת תערובת מלאת בועות.
ומעבירים לקערה בו נמצאים השקדים הטחונים והפיסטוק הטחון.
מערבבים היטב עד קבלת בצק אחיד.
יוצרים כדורים,
מכינים צלחת עם סוכר
וצלחת עם אבקת סוכר
מגלגלים כל כדור תחילה בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר
מניחים בתבנית מרופדת נייר אפיה
אופים כ15-20 דקות עד שנסדקות לא יותר שלא יתייבשו.
150 מעל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *