המתכון המנצח שלי לעוגיות מגולגלות תמרים

סיון סקטר

מגולגלות שוקולד ותמרים בצק פריך

מאת סיון סקטר

המרכיבים

500 גר קמח תופח

רבע כוס סוכר

200 גר חמאה/מחמאה

1/4 כוס שמן

2/3 כוס מיץ תפוזים או מים

קורט מלח

ההכנה

ללוש יחד הכל לבצק חלק.

לאחר הלישה מעבירים למקרר במשך שעה

לחלק ל 3

לפתוח כל חלק למלבן

למרוח –

ממרח תמרים להוסיף קינמון ואגוזים

או ממרח נוטלה ,שוקולד,חלבה

לגלגל לרולדות .

לחתוך עד הקצה לפרוסות.

לאפות בחום 170

זמן אפיה 25 דק

העוגיות האהובות עלינו ביותר לצאת הצום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *