המרכיבים –
חצי קילו קמח
כפית גדושה א.אפייה
250 גר' חמאה או מחמאה מרגרינה
קורט מלח
2 כפות אבקת סוכר
ביצה
כרבע כוס מים או חלב אולי נצטרך עוד
למרוח
נוטלה או שוקולד השחר
ההכנה –
נכניס למעבד מזון או מיקסר את החמאה ,סוכר וקמח .
נעבד לפירורים ונוסיף את שאר המרכיבים .
נוזלים נוסיף אם צריך רק אם הבצק לא מתאחד.
נחלק בצק ל – 4
נרדד כל חלק למלבן על ניירות אפייה.
נשים על מגש ונכניס למקפיא לחצי שעה
נוציא ונמרח שכבות בצק ושוקולד.
אפייה 180 מעלות כחצי שעה .
לאחר יציאה מהתנור נחתוך לקוביות
אפשר להכין גם עם ממרח תמרים או חלבה