חיתוכיות שוקולד מעלפות

תמונה שרונה זאבי

 

המרכיבים

חצי קילו קמח

כפית גדושה א.אפייה

250 גר' חמאה או מחמאה מרגרינה

קורט מלח

2 כפות אבקת סוכר

ביצה

כרבע כוס מים או חלב אולי נצטרך עוד

למרוח

נוטלה או שוקולד השחר

ההכנה

נכניס למעבד מזון או מיקסר את החמאה ,סוכר וקמח .

נעבד לפירורים ונוסיף את שאר המרכיבים .

נוזלים נוסיף אם צריך רק אם הבצק לא מתאחד.

נחלק בצק ל – 4

נרדד כל חלק למלבן על ניירות אפייה.

נשים על מגש ונכניס למקפיא לחצי שעה

נוציא ונמרח שכבות בצק ושוקולד.

אפייה 180 מעלות כחצי שעה .

לאחר יציאה מהתנור נחתוך לקוביות

אפשר להכין גם עם ממרח תמרים או חלבה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *