המרכיבים –
חצי קילו קמח
כפית גדושה א.אפייה
250 גר' חמאה או מחמאה מרגרינה
קורט מלח
2 כפות אבקת סוכר
ביצה
כרבע כוס מים או חלב אולי נצטרך עוד
למרוח
נוטלה או שוקולד השחר
ההכנה –
נכניס למעבד מזון או מיקסר את החמאה ,סוכר וקמח .
נעבד לפירורים ונוסיף את שאר המרכיבים .
נוזלים נוסיף אם צריך רק אם הבצק לא מתאחד.
נחלק בצק ל – 4
נרדד כל חלק למלבן על ניירות אפייה.
נשים על מגש ונכניס למקפיא לחצי שעה
נוציא ונמרח שכבות בצק ושוקולד.
אפייה 180 מעלות כחצי שעה .
לאחר יציאה מהתנור נחתוך לקוביות
אפשר להכין גם עם ממרח תמרים או חלבה
4 תגובות
האם אפשר לרדד באמצעות מכונת פסטה?
לא רדדי באמצעות מערוך לעובי כמו שמכינים עוגיות
איזה גודל תבנית, מה, למה, כמה???? העיקר לזרוק מתכונים בלי מידות ובלי כלום.
שמתי על נייר בתבנית של התנור – אין ממש גודל
רדדי דק לעובי כמו של עוגיות