סלט טבולה כמה פשוט ככה טעים

צביה אורן

מתכון לסלט טבולה

מאת צביה אורן

 

המרכיבים-

1 כוס בורגול דק מושרה במים 20 דקות
לסנן היטב שלא יהיו בו מים, ומעבירים לקערה.
1/2 צרור פטרוזיליה ללא הגבעולים שטופים, יבשים וקצוצים דק.
1/2 צרור נענע ללא הגבעולים שטופים קצוצים דק
6 עגבניות שרי קצוצות קוביות קטנות

(או עגבניה אחת גדולה )
3 גבעולים של בצל ירוק שטופים וחתוכים דק
מלפפון ירוק שטוף חתוך לקוביות קטנות.

ההכנה –
את כל הירוקים הקצוצים והירקות מעבירים לקערת הבורגול.
מערבבים בעדינות.
מכינים רוטב בנפרד:
2-3 כפות שמן זית
1 מיץ לימון סחוט
1 כפית שטוחה מלח ורוד הימלאיה או רגיל .
1/4 כפית פלפל שחור גרוס דק
מערבבים ומזלפים מעל הסלט.
ממליצה ברגע האחרון לזלף את הרוטב והתיבול כאשר מוגש בשולחן.
נשמר טרי רענן ויאמי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *