מתכון לקציצות עוף מקורמלות
כמה שהן טעימות
המרכיבים –
חצי קילו חזה עוף טחון
בצל קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
תפוח אדמה קטן מגורד דק דק
פטרוזיליה חצי אריזה קצוצה דק
כפית ראס אל חנות
חצי כפית כורכום
חצי כפית פפריקה
רבע כוס פירורי לחם
ביצה
לרוטב-
4 בצלים פרוסים
2 כפות סילאן
2 שיני שום פרוס דק
כפית כורכום
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
פלפל שחור גרוס
מלח
ההכנה-
נערבב את מצרכי הקציצות לתערובת חלקה.נשים במקרר שעה
נטגן בסיר את הבצלים עד שיתקרמלו ויזהיבו היטב , נוסיף סילאן בזמן הטיגון של הבצלים
לאחר מכן נוסיף את התבלינים ,נערבב טוב ונוסיף מים
נטגן קציצות בנגיעה של שמן דקה מכל צד לא להשחים
לאחר מכן ,נסדר בסיר את הקציצות מעל הבצל המקורמל, נוסיף מים אם יש צורך שיגיעו לגובה הקציצות
נכסה
נבשל 3/4 שעה ואז להכניס לתנור ל- 10 דקות לקירמול יפה
מעלףף