הסלט המופלא של קינואה ירוקים ורימונים


צביה אורן

תבשיל קינואה ורימונים.
סלט שלא מוותרת עליו.

 

צביה אורן

 

המרכיבים –
כוס וחצי קינואה מושרית במים,
לאחר מכן לשטוף ולסנן
2 כפות שמן
1/4 כפית כורכום
3 כוסות מים
כפית וחצי מלח
פלפל שחור 1/4 כפית
1 כף בצל  אפוי או מטוגן

לסלט –

פטרוזיליה

כוסברה

כרפס

בצל ירוק

בצל סגול

שמן זית

מיץ לימון

גרגרים מרימון שלם

ההכנה –

לשים שמן בסיר לטגן בצל להוסיף קינואה ולתבל ,לערבב ולבשל כמו אורז.
עד שהכל מתאדה.
להמתין 10 דקות או אפילו יותר שהכל יתקרר.

להעביר לקערת סלט גדולה
כאשר הקינואה התקררה.
מכינים
פטרוזיליה קצוצה( חופן)

כוסברה קצוצה,( חופן)
גבעולי כרפס חתוכה דק( חופן)
4 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
1 בצל סגול חתוך קוביות קטנות
1 רימון ( הגרגרים)
כל הירוקים מערבבים ומוסיפים לקערת הסלט
להוסיף 2 כפות שמן זית
1/2 לימון סחוט
מתקנים תיבול מלח פלפל
מקשטים בגרגרי רימון ויש לנו תבשיל טעים לחג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *