פשטידה חלבית עם פטריות
מתכון מנצח
של ג'ודי פלטי
גלו את המתכון המנצח לפשטידת הפטריות שלי
המרכיבים-
3 ביצים
250 גר' גביע קוטג'
גביע שמנת חמוצה
קופסת שימורי פטריות או טריות פרוסות דק
כוס קמח תופח,
כף אבקת מרק פטריות
מומסת ברבע כוס מים פושרים
בצל קצוץ ומטוגן
200 גר' גבינה צהובה מגוררת
מלח לפי הטעם.
ההכנה-
לחמם תנור ל- 170 מעלות טורבו ,על תבנית בינונית מרובעת או עגולה או פיירקס בינוני
לשמן עם חמאה ולפזר קצת פירורי לחם.
לטגן את הבצל .
לערבב את כל החומרים ביחד עד שמתקבלת הבלילה חלקה .
להעביר לתבנית המשומנת ולאפות כ- 40 דקות עד הזהבה.
ניתן לזרות שומשום לפני האפייה.
2 תגובות
תודה על מתכון שנרטה ונקרא טעים.
בתמונה מופיעה הפשטידה עם בצק.
במתכון לא כתוב ….מה אומרים ?
זה בלי בצק