גלו את המתכון המנצח לפשטידת הפטריות שלי

Judy Palti

 

פשטידה חלבית עם פטריות
מתכון מנצח
של ג'ודי פלטי
גלו את המתכון המנצח לפשטידת הפטריות שלי
המרכיבים-
3 ביצים
250 גר'  גביע קוטג'
גביע שמנת חמוצה
 קופסת שימורי פטריות או טריות פרוסות דק
 כוס קמח תופח,
כף אבקת מרק פטריות
מומסת ברבע כוס מים פושרים
בצל קצוץ ומטוגן
200 גר' גבינה צהובה מגוררת
מלח לפי הטעם.
ההכנה-
לחמם תנור ל- 170 מעלות טורבו ,על תבנית בינונית מרובעת או עגולה או פיירקס בינוני
לשמן עם חמאה  ולפזר קצת פירורי לחם.
לטגן את הבצל .
לערבב את כל החומרים ביחד עד שמתקבלת הבלילה חלקה .
להעביר לתבנית המשומנת ולאפות כ-  40 דקות עד הזהבה.
ניתן לזרות שומשום לפני האפייה.

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *