לחם קוטג' – הלהיט החדש ללא גלוטן

כוכי אשכנזי
לחם קוטג' שיבולת שועל.
יצא כל כך יאמייי 😋
וכל כך קל!!!
הייתי חייבת לשתף
הלחם קוטג' הזה הוא להיט
כל כך קל טעים וללא גלוטן
כוכי אשכנזי
המרכיבים-
2 גביעים של קוטג' כל גביע 250 גר'
כחצי כפית מלח
3 כוסות שיבולת שועל
כפית גדושה אבקת אפייה
3 ביצים
חופן מכל דבר
חופן צ'ייה
זרעי פשתן
שומשום
גרעיני חמנייה
או דלעת
ההכנה –
מערבבים את כל המרכיבים.
שמים בתבנית אינגליש
מפזרים שומשום או פרג או גרעינים למעלה
אופים 175 מעלות שעה.
פורסים כשמתקרר.
Shir Zvi

5 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *