לחם קוטג' שיבולת שועל.
יצא כל כך יאמייי
וכל כך קל!!!
הייתי חייבת לשתף
הלחם קוטג' הזה הוא להיט
כל כך קל טעים וללא גלוטן
כוכי אשכנזי
המרכיבים-
2 גביעים של קוטג' כל גביע 250 גר'
כחצי כפית מלח
3 כוסות שיבולת שועל
כפית גדושה אבקת אפייה
3 ביצים
חופן מכל דבר
חופן צ'ייה
זרעי פשתן
שומשום
גרעיני חמנייה
או דלעת
ההכנה –
מערבבים את כל המרכיבים.
שמים בתבנית אינגליש
מפזרים שומשום או פרג או גרעינים למעלה
אופים 175 מעלות שעה.
פורסים כשמתקרר.
5 תגובות
בוקר טוב
לכמה כיכרות לחם הכמות מספיקה והאם ניתן להקפיא.
תודה
שיבולת שועל דקה או עבה
גם וגם תערבבי
איזו שיבולת שועל? טחונה, אינסטנט או שלמה?
טחונה או שלמה אפשר לערבב