רולדות שמרים ללא התפחה בצק מושלםםםםם רך ונעים❤️
מתאים לכל מילוי .
המרכיבים –
100 גר' חמאה
3/4 כ ס חלב
חצי קילו קמח
כף שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
2 ביצים
רבע כפית מלח
ההכנה –
לחמם במיקרו בתוך צלוחית
100 גרם חמאה לפרווה נטורינה
3/4 כוס חלב (לא להרבה זמן)לערבב ולהניח בצד.
בתוך קערת המיקסר לשים קמח
כף שמרים
1/2 כוס סוכר, מלח.
לערבב הכל יחד ולהוסיף : 2 ביצים ואת החמאה והחלב
ללוש היטב.
יש לכם פה בצק מושלם ❤️מושלם
אפשר לתת מנוחה של רבע שעה .
לחלק ל 3 למלא בכל מילוי
כל הממרחים של שוקולד.
מעל הרולדות למרוח חלמון וגבישי סוכר או שומשום ולתנור על 180 מעלות כ25-30 דקות
בשורות טובות