בורקס תרד וגבינות זה החיים – אין יותר טעים מזה

 

Peri Kahaner
פילו ממולא גבינות ותרד .
מי יכול להתנגד לבורקס פילו תרד וגבינות ביתי?
הוא מושלם לארוחת ערב משפחתית, לאירוח או סתם כנשנוש
המרכיבים-
חבילת בצק פילו  להפשיר
ספריי שמן או שמן זית או חמאה מומסת
מילוי-
חבילת תרד טרי קצוץ דק.
1 גבינת כנען/טוב טעם  או גבינה יבשה אחרת
200 גרם בולגרית
 קוטג'
2 כפות גבינה לבנה
חופן ג. צהובה
ביצה
מלח פלפל לפי הטעם
ציפוי הבצק-
ביצה שומשום
ההכנה-
את כל המרכיבים של המלית לערבב היטב.
להפשיר את הבצק פילו במקרר כל הלילה
לשמן משטח עם ספריי שמן .
לקחת 2 עלים כל פעם לשמן אותם
לחתוך אותם באמצע עם סכין לרוחב
לשים בכל האורך מילוי ( כ- 2 כפות גדושות מילוי לכל בורקס).
לגלגל לצורת נחש ואז לסובב כלפי פנים לצורת שבלול.
לסדר על נייר אפיה משומן
למרוח למעלה ביצה ושומשום.
לחמם את התנור על 180 אפיה טורבו.
לאפות כ- 30-40 דקות.
לתת לזה להשחים היטב לבדוק שגם למטה שחום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *