עוגת קלה ובחושה לשבת – תמרים ואגוזים

 

Regina leibovich mualem

עוגת השבת שלי😋
תמרים ואגוזים

קלה להכנה ממש טעימה
מתכון – רגינה

המרכיבים-
3 ביצים
3/4 כוס שמן
חצי כוס סוכר
חצי קופסת ממרח תמרים
1 ו-3/4 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
חצי כפית קינמון
חצי כפית סודה לשתיה
1 כוס מים חמים(הכנתי נס קפה עם מים)
חופן אגוזים קצוצים
2 תבניות אינגליש קייק משומנות
ההכנה –
לחמם תנור ל-170 מעלות
בקערת מערבל או במטריפה , לערבל את כל המצרכים לפי הסדר
למעט האגוזים.
כשהעיסה מוכנה להוסיף חצי כמות מהאגוזים לערבב בעדינות,לשפוך אל התבניות. מעל העיסה לפזר את האגוזים שנותרו.
להכניס לתנור ל-40 דקות,לבדוק עם קיסם קצת לפני. לא לשכוח כל תנור עם החימום שלו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *