עוגת תפוזים עננית – רכה וטעימה וזה הקסם שבפשטות

מאיה בוטראשווילי

עוגת תפוזים עננית – רכה וטעימה וזה הקסם שבפשטות

המתכון בשיתוף של מאיה

 

המרכיבים-

4 ביצים

כוס ורבע סוכר

כוס שמן

גרידה מתפוז

כוס מיץ תפוזים2 וחצי כוסות קמח תפוח

קורט מלח

שקית וניל

להרטבת העוגה –

חצי כוס מיץ תפוזים

ההכנה –

נקציף בקערת מיקסר את הביצים והסוכר .

לאחר מכן נוריד למהירות נמוכה .

נוסיף את כל המרכיבים לסירוגין עד שמתקבלת בלילה אחידה .

נעביר ל-2 אינגליש או תבנית סיר פלא גבוהה.

אפייה 170 מעלות כ- 40 – 50 דקות

 

נרטיב את העגה כשיוצאת מהתנור

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *