עוגת תפוזים עננית – רכה וטעימה וזה הקסם שבפשטות
המתכון בשיתוף של מאיה
המרכיבים-
4 ביצים
כוס ורבע סוכר
כוס שמן
גרידה מתפוז
כוס מיץ תפוזים2 וחצי כוסות קמח תפוח
קורט מלח
שקית וניל
להרטבת העוגה –
חצי כוס מיץ תפוזים
ההכנה –
נקציף בקערת מיקסר את הביצים והסוכר .
לאחר מכן נוריד למהירות נמוכה .
נוסיף את כל המרכיבים לסירוגין עד שמתקבלת בלילה אחידה .
נעביר ל-2 אינגליש או תבנית סיר פלא גבוהה.
אפייה 170 מעלות כ- 40 – 50 דקות
נרטיב את העגה כשיוצאת מהתנור