שניצלים מטוגנים מתכון
וטיפים איך להכין כאלה טעימים
מור אלקיים
המתכון
המרכיבים –
לקילו שניצלים פרוסים יפה
למרינדה-
3 ביצים
2 כפות מיונז
מלח ,פלפל שחור ,
מעט פפריקה מעושנת או רגילה
ותבלין גריל/ שוב גבישי או כל תיבול שאתם אוהבים.
ההכנה –
משרים את חזה העוף הפרוס הבלילה לפחות חצי שעה אפשר עד לילה שלם (כמה שיותר השניצל יספוג יותר טעמים).
מצפים בפירורי לחם עם שומשום או בלי .
חובה ,להדק היטב את פירורי הלחם על השניצל ולנער בסוף להוריד פירורים.
הטיגון בשמן עמוק לפחות עד שיכסה את השניצל ובמהלך הטיגון עושה 2-3 חריצים קטנים עם הסכין על מנת שהשניצל יהיה מוכן באמצע וישאיר אותו ישר.
חשוב! לא ! שמים! שניצל! חם! על !נייר סופג!
רק רשת/מסננת זה משאיר אותו קריספי.
בתאבון 😘