המתכון לשניצלים המושלמים וסוד לקריספיות שנשמרת

מור אלקיים

 

שניצלים מטוגנים מתכון

וטיפים איך להכין כאלה טעימים

מור אלקיים

המתכון

המרכיבים –

לקילו שניצלים פרוסים יפה

 

למרינדה-
3 ביצים
2 כפות מיונז
מלח ,פלפל שחור ,

מעט פפריקה מעושנת או רגילה

ותבלין גריל/ שוב גבישי או כל תיבול שאתם אוהבים.

ההכנה
משרים את חזה העוף הפרוס הבלילה לפחות חצי שעה אפשר עד לילה שלם (כמה שיותר השניצל יספוג יותר טעמים).
מצפים בפירורי לחם עם שומשום או בלי .
חובה ,להדק היטב את פירורי הלחם על השניצל ולנער בסוף להוריד פירורים.
הטיגון בשמן עמוק לפחות עד שיכסה את השניצל ובמהלך הטיגון עושה 2-3 חריצים קטנים עם הסכין על מנת שהשניצל יהיה מוכן באמצע וישאיר אותו ישר.
חשוב! לא ! שמים! שניצל! חם! על !נייר סופג!
רק רשת/מסננת זה משאיר אותו קריספי.
בתאבון 😘

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *