פחזניות מעולות וטעימות יוצא פשוט מושלם
ממש פטיסרי
ורק עם ביצים
המתכון של ירדנה ג'נאח
שימו לב לחמם תנור על 180 מעלות
המרכיבים –
כוס מים
100 גרם חמאה
קורט מלח.
כף סוכר
כוס קמח מנופה
3 ביצים
ההכנה –
לחמם בסיר כבד
מים ,חמאה כף סוכר ומלח
לאחר שהחמאה נמסה להוסיף כוס קמח מנופה ולערבב היטב עוד כמה שניות.
לתת לבצק להתגבש ואז לסגור את הגז.
להכניס את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ולהפעיל לקירור עד שלא יהיו אדים .
להוסיף ביצה אחר ביצה עד להטמעה .
להעביר את המסה לשקית זילוף עם צנטר כוכב ולזלף צורות של פחזניות מה שבא לכם.
להכניס לתנור לאפייה ולא לפתוח כ30 דקות
מילוי-
נקציף:
שמנת מתוקה.
אינסטנט וניל.
כוס חלב.
לגנאש –
נמיס במיקרו
100 גרם שוקולד מריר או חלב.
5 כפות שמנת מתוקה.